Aprile 26, 2024

European trade news

European trade news : Notizie sul commercio europeo a portata di mano. Il vostro partner commerciale globale.

Englannin naiset jakavat Ruotsin ja Ranskan EM-karsintaryhmässä kuoleman

2 min read

Hallitseva Euroopan mestari Halvat Englanti jalkapallopaidat on arvottu “kuoleman ryhmään” Ranskan, Ruotsin ja Irlannin kanssa, kun ne pyrkivät varmistamaan pääsyn vuoden 2025 EM-kisoihin.

“Arvonta on vaikea, mutta todella jännittävä”, Englannin päävalmentaja Sarina Wiegman sanoi. “Tietenkin me kaikki osallistuimme arvontaan tietäen, että Ruotsi, yksi parhaista maista, olisi potissa kolme, koska se menestyi Nations Leaguessa vuonna 2023, joten Ranskan, Ruotsin ja Irlannin kanssa ryhmässämme on erittäin kilpailukykyinen. . Se on jännittävää, ja nyt meidän täytyy vain ilmestyä ja esiintyä. Se on faneille ja jalkapallolle todella hyvä, koska se on niin kilpailukykyistä.

Englanti sijoittui A-liigan kakkospotille, kun se ei onnistunut varmistamaan paikkaa Nations Leaguen ensimmäisessä pudotuspelivaiheessa joulukuussa, kun Espanja voitti turnauksen, joka määritti Euro 2025 -karsintalohkot. Tämä tarkoitti, että Wiegmanin joukkue oli taatusti lohkossa joko Espanjan, Ranskan, Saksan tai Alankomaiden kanssa karsintakampanjassa.

Heille annettiin ottelu Euro 2022:n puolifinalistin Ranskan kanssa, mutta he valitsivat sitten kaksi vaikeinta joukkuetta kolmeen ja neljään pottiin – Euro 2022 -pronssimitalistit Ruotsin ja Irlannin ainoan MM-kisoihin selviytyneen joukkueen.

Englannin naiset jakavat Ruotsin ja Ranskan EM-karsintaryhmässä kuoleman

“[Ruotsi] on huippumaa, jonka joukkueessa on huippupelaajia, joista monet tunnemme naisten superliigasta”, Wiegman lisäsi. “Ottelut Irlannin tasavallan kanssa ovat todella kilpailukykyisiä. Molemmat maat ovat ilmeisen lähellä toisiaan, joten toivottavasti monilla faneilla on mahdollisuus mennä katsomaan näitä pelejä. Englannin on sijoitettava kahden parhaan joukkoon ansaitakseen automaattisen karsinnan Sveitsin turnaukseen.

Jos he sijoittuvat kolmanneksi tai neljänneksi, he pääsevät pudotuspeleihin pelaamalla yhtä viidestä lohkon voittajasta tai kolmesta parhaiten sijoittuneesta liigan C-toisesta. pelaa kahta jäljellä olevaa kakkossijaa ja neljää kolmannen sijan joukkuetta vastaan samassa liigassa päästäkseen toiselle kierrokselle. Jos Halvat Englanti lasten jalkapallopaidat pääsisi pudotuspeleihin ja pääsisi toisen kierroksen pudotuspeleihin, se sijoitettaisiin, ja seitsemän voittajaa siinä vaiheessa ansaitsisivat paikan EM-kisoihin.

Skotlanti kohtaa Serbian, Slovakian ja Israelin, kun taas Pohjois-Irlanti kohtaa Portugalin, Bosnia ja Hertsegovinan, kun taas Malta ja Wales kohtaavat Kroatian, Ukrainan ja Kosovon, kaikki B-liigassa.

Vaakalaudalla on myös joukkueiden sarjasijoitukset kaikkien aikojen toiseksi järjestettävässä Nations Leaguessa, joka alkaa EM-kisojen jälkeen. Jos Halvat Englanti Naisten jalkapallopaidat sijoittuu neljänneksi EM-karsintalohkossaan, se putoaa B-liigaan seuraavaa Nations League -kampanjaa varten.

Vuoden 2025 Eurot ovat jo kärsineet kiistana Sveitsin uutislehdissä, joiden mukaan maan liittovaltion neuvosto on leikannut turnauksen budjettia 15 miljoonasta Sveitsin frangista (13,34 miljoonaa puntaa) neljään miljoonaan Sveitsin frangiin. Myös turnauksen stadionikapasiteettia on kritisoitu, sillä kolme kahdeksasta stadionista alle 20 000 ja finaali järjestetään suurimmalla saatavilla olevalla Baselin 38 512 kapasiteetin stadionilla – maailman kaukana vuoden 2022 finaalia Wembleyllä katsoneista 87 192 fanista.

Lascia un commento

Il tuo indirizzo email non sarà pubblicato. I campi obbligatori sono contrassegnati *

Copyright 2019-2024 miito.net All rights Reserved | Newsphere by AF themes.